ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

نرگس محمدی راهی بیمارستان شد

وکیل مدافع نرگس محمدی روزنامه نگار و فعال مدنی که در زندان اوین به سر می برد از موافقت مسئولان زندان برای اعزام موکلش به بیمارستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 05
کد خبر: ۶۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر ، محمود بهزادی راد با اعلام این خبر اظهار داشت: قرار بود موکل روز یکشنبه هفته جاری برای معاینه و معالجه توسط پزشک متخصص، از زندان به بیمارستان ایرانمهر اعزام شود اما این کار صورت نگرفت.

 

این وکیل دادگستری افزود: علت اعزام نشدن موکل را از مسئولان زندان پیگیری کردیم که موافقت خود را با اعزام خانم محمدی به بیمارستان برای پیگیری های درمانی اعلام کردند اما گفتند زمان اعزام به بیمارستان را طوری باشد که همه پزشکان متخصص حضور داشته باشند تا در یک روز تمام معاینه ها و کارهای درمانی انجام شود.

 

بهزادی راد توضیح داد: اکنون قرار شده تا پیش از پایان سال، زمان جدیدی را برای اعزام موکلم به بیمارستان بگیریم و به زندان اعلام کنیم تا در زمان مقرر که همه پزشکان متخصص مربوطه حضور دارند، اعزام انجام شود.

 

وکیل مدافع نرگس محمدی درباره نتیجه درخواست اعطای مرخصی استعلاجی به موکلش گفت: درخواست مان برای اعطای مرخصی استعلاجی به منظور تصمیم گیری به دادستان تهران ارائه شده اما هنوز دادستان نظر خود را اعلام نکرده است.

 

نرگس محمدی روزنامه نگار و فعال مدنی است که به اتهام تاسیس کمپین لگام (لغو گام به گام اعدام) و چند اتهام دیگر به ۱۰ سال حبس قطعی محکوم شده است.

 

او چهارم مهر امسال به دلیل اطلاع از وضع نامساعد پدرش به مدت سه روز به مرخصی آمد و هشتم مهر به زندان بازگشت.

 

به گفته بهزادی راد، نرگس محمدی ۶ سال و هشت ماه از ۱۰ سال محکومیت خود را گذرانده و مشمول آزادی مشروط است.

ارسال نظر
آخرین اخبار